Homepage AVI

Logo AVI verticaal

Home Over deze site
Versturen Afdrukken

Over deze site

Structuur

Deze website is opgebouwd volgens een vaste structuur:

Rubrieken

Op elke pagina staan in de bovenbalk dezelfde buttons: AVI, Informatie, Nieuws, Adviseurs. Op de uitklapmenu’s achter de buttons staan linken naar een groot aantal informatieve rubrieken.

Hulp

Aan de rechterkant van elke pagina staat meer informatie over deze website en over Aandacht voor iedereen.

Contact

Hier vind u de contactgegevens van programma Aandacht voor iedereen.

Handig

Op elke pagina vindt u de buttons Afdrukken, Versturen en Voorlezen. Wilt u een goed leesbare print van een pagina, klik dan op de button Afdrukken. Met de button Verstuur kunt u interessant nieuws doorsturen naar anderen. Ook is het mogelijk de pagina te laten voorlezen.
Zijn de letters te klein, dan kunt u met de button Grote letters rechtsboven op de site kiezen voor een grotere letter.
Via de button Sitemap onderaan de pagina, komt u bij een schematisch overzicht van alle informatie die op de website te vinden is.
Zoeken naar informatie kan ook. Rechtsboven staat de button Zoeken. Vul een woord en op de zoekpagina verschijnt een overzicht van alle pagina’s met dit woord. Op deze zoekpagina kunt u eventueel uw zoekopdracht verfijnen.

Populaire thema’s

Wat zochten anderen? Rechtsonder staan in een apart scherm de meest bekeken thema’s. Klik op een van deze thema’s en u krijgt een overzicht van alle webpagina’s over dat onderwerp.

Toegankelijk

Aandacht voor iedereen is verantwoordelijk voor deze website. We besteden veel zorg en aandacht aan de informatie op de site. AVI wil dat iedereen van deze site gebruik kan maken. De website is geschikt voor alle gebruikelijke/moderne browsers, zoals Firefox (Mozilla) en Internet Explorer 6 en hoger. Op versies lager dan Internet Explorer 7 zullen echter mogelijk een paar kleine details niet goed werken. De website wordt optimaal weergegeven op resolutie 1024x768 (en hoger). Mochten er toch problemen zijn, laat het ons weten: secretariaattransitie1@iederin.nl